LAAT ONS SAMENWERKEN

Quo Vadis ZZP Bemiddeling heeft nautische opdrachten bij diverse opdrachtgevers in de binnenvaart. Denk aan grote rederijen maar evengoed aan (kleine) particuliere scheepseigenaren. We hebben afwisselend tijdelijk werk in onder meer de tankvaart, containervaart, droge lading, bunkering, beunvaart en duwvaart. Wilt u met ons samenwerken maar zitten de door u gezochte werkzaamheden er momenteel niet bij? Schrijf u dan toch in. Zo kunnen we u alsnog benaderen voor toekomstige binnenvaart aflosopdrachten die wel bij u passen.

Bij Quo Vadis ZZP Bemiddeling heeft u als aflosser altijd het voordeel van:

 • Onze acquisitie en tariefonderhandelingen;
 • Een van tevoren afgesproken vaste uur of dagvergoeding, volgens het bij de opdrachtgever geldende tarief;
 • De toetsing op kredietwaardigheid van opdrachtgevers;
 • De mogelijkheid van voorfinanciering van het factuurbedrag;
 • Slechts 5% bemiddelingsprovisie.

Wanneer je voor Quo Vadis werkt is er keuze uit verschillende systemen en werktijden.

 • Dag werk;
 • Maandag – vrijdag;
 • Week op – week af;
 • 14 dagen op – 14 dagen af.

Bij Quo Vadis ZZP Bemiddeling werken we met en bemiddelen we voor veel verschillende opdrachtgevers. Daardoor hebben we uiteenlopende opdrachten. Voor schippers en kapiteins. U bent als ZZP-er verplicht om meerdere opdrachtgevers per jaar te hebben. Quo Vadis ZZP Bemiddeling kan door het aanbod van uiteenlopende opdrachten dan ook zeker aan deze voorwaarde voldoen en u hierbij van dienst zijn. Verder zijn wij u ook graag van dienst om de gaten in uw agenda op te vullen met bij ons nog openstaande opdrachten. Wij nemen u zo dus bij onderlinge samenwerking verschillende zorgen uit handen.
Om te voldoen aan alle wettelijke verplichtingen en de eisen die door de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie (DBA is per 1 mei 2016 de vervanger van de VAR) worden gesteld aan een ZZP-er, verwachten wij van u dat u minimaal in het bezit bent van:

 • Inschrijving Kamer van Koophandel;
 • BTW nummer;
 • Aansprakelijkheidsverzekering;
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Quo Vadis ZZP Bemiddeling heeft nautische opdrachten bij diverse opdrachtgevers in de binnenvaart. Denk aan grote rederijen maar evengoed aan (kleine) particuliere scheepseigenaren. We hebben afwisselend tijdelijk werk in onder meer de tankvaart, containervaart, droge lading, bunkering, beunvaart en duwvaart. Wilt u met ons samenwerken maar zit uw gezochte werkzaamheden er momenteel niet bij? Schrijf u dan toch in. Zo kunnen wij u alsnog benaderen voor toekomstige binnenvaart aflosopdrachten die wel bij u en uw functie passen.
Verzekerd van snelle betalingen en risico dekkend doordat de opdrachtgevers vooraf getoetst worden op kredietwaardigheid.
Door het opgebouwde netwerk aan opdrachtgevers kunnen wij u helpen aan een continuïteit van het werk. Neem dan ook gerust contact op wanneer uw werk afloopt. Geef uw beschikbaarheid door dan vullen wij de gaten in uw agenda op.

SCHIPPER

Als schipper op een binnenvaartschip voer je verschillende werkzaamheden uit. Je bent verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van de lading van A naar B . Daarnaast draag je als schipper zorg voor het bedrijfsbeleid en de uitvoering daarvan.

Lees meer

KAPITEIN

Als aflosser op een binnenvaartschip bent u verantwoordelijk voor de gezag voering en het veilig vervoeren en beladen van de lading en het navigeren van het schip van A naar B. U heeft uitgebreide kennis van de vaarwegen waaronder ook de Rijn. U draagt als schipper zorg en verantwoordelijkheid voor het bedrijfsbeleid en de uitvoering daarvan zoals het afhandelen van administratieve zaken zoals documenten en vrachtbrieven. Verder stuurt u actief de andere aanwezige bemanningsleden zoals matrozen/stuurmannen aan bij het uitvoeren van hun dagelijkse (dek)werkzaamheden.

Lees meer

SCHRIJF JE IN

VOEL JE VRIJ OM JE IN TE SCHRIJVEN

Voor gemotiveerde aflossers liggen er altijd kansen bij Quo Vadis ZZP Bemiddeling. Of je nu wilt veranderen van schip, een gaatje in de agenda over hebt of tijdelijk zonder werk/schip zit, Quo Vadis ZZP Bemiddeling helpt je graag aan werk om als aflosser aan de slag te gaan in de binnenvaart.

Lees meer

AFLOS STUURMAN EN MATROOS

Met betrekking tot een aflos matroos of aflos stuurman op ZZP – basis kunnen wij helaas niet bemiddelen (m.u.v. die gevallen waarbij deze wordt verloont binnen een eigen Besloten Vennootschap en de afdracht van de premies kan aantonen).

Aangezien een matroos of stuurman ten allen tijde werkt onder leiding en toezicht van de gezagsvoerder aan boord ontstaat er per definitie een gezagsverhouding, waardoor de betreffende persoon door de Belastingdienst wordt aangemerkt als werknemer.

Wel kunnen wij via onze zusterorganisatie Quo Vadis Personeelsdiensten uitzendkrachten aanbieden welke wel voldoen aan de eisen die worden gesteld aan aflosmatrozen en stuurmannen. Tevens kunnen wij matrozen en stuurman die als aflosser willen bijverdienen de mogelijkheid bieden van een oproepcontract.