VOOR OPDRACHTGEVERS: SNEL INZETBARE VAKLIEDEN

Nautisch aflospersoneel gevraagd? U vindt uw aflosser bij Quo Vadis ZZP Bemiddeling. Wij zijn een gespecialiseerd ZZP bemiddelingsbureau voor nautisch personeel voor de binnenvaart en maritieme sector. Bij Quo Vadis ZZP Bemiddeling vindt u voor de binnenvaart en maritieme sector dan ook de nodige aflos schippers en kapiteins die bij u willen komen aflossen. Bij ons staat ‘ouderwets’ persoonlijk contact nog voorop. We beschouwen iedere aanvraag als uniek. Ongeacht of het nu voor een dag is of voor een project voor langere tijd. En dat merkt u als opdrachtgever. Wij behandelen iedere aanvraag voortdurend met zorg en grootst mogelijke inzet. Op deze manier kunnen we de juiste aflosser aan de juiste opdracht koppelen. Aflossers met de juiste en geldige kwalificaties leveren vervolgens het vakwerk waar u geen omkijken naar heeft.

Heeft u morgen nog een aflosser nodig? Dan gaan wij vandaag voor u op zoek om de juiste match te maken! Onze kracht is snel te schakelen en het werken met korte lijnen.
Wij hebben direct inzetbare ZZP aflossers beschikbaar. Van schipper klein vaarbewijs tot kapitein met Rijnpatent. Stuk voor stuk gemotiveerde en vakbekwame aflossers. In het bezit van de juiste papieren.
Wij zijn een professioneel bemiddelingsbureau voor aflossers in de binnenvaart. Quo Vadis ZZP Bemiddeling voldoet aan de eisen van de wet Waadi (KVK 65858417) en de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie (DBA) welke per 1 mei 2016 is gekomen ter vervanging van de VAR.
Afspraak is afspraak. Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn voor ons de basis voor een langdurige samenwerking.

VOOR AFLOSSERS: PRIMA TEGENPRESTATIES

Of u nu schipper of kapitein bent, bij Quo Vadis ZZP Bemiddeling hebben we oog voor uw persoonlijke wensen, ambities en mogelijkheden. Wij zijn een betrokken organisatie waar het aangenaam, afwisselend en uitdagend mee samenwerken is. En waar we continu contact met u houden over openstaande opdrachten en uw beschikbaarheid. Quo Vadis ZZP Bemiddeling is doorlopend op zoek naar bekwame en enthousiaste vakmensen voor het afloswerk voor de Rijn- en binnenvaart.

Bij Quo Vadis ZZP Bemiddeling heeft u als aflosser altijd het voordeel van:

 • Onze acquisitie en tariefonderhandelingen;
 • Een van tevoren afgesproken vaste uur of dagvergoeding, volgens het bij de opdrachtgever geldende tarief;
 • De toetsing op kredietwaardigheid van opdrachtgevers;
 • De mogelijkheid van voorfinanciering van het factuurbedrag;
 • Slechts 5% bemiddelingsprovisie.
Om te voldoen aan alle wettelijke verplichtingen en de eisen die door de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie (DBA is per 1 mei 2016 de vervanger van de VAR) worden gesteld aan een ZZP-er, verwachten wij van u dat u minimaal in het bezit bent van:

 • Inschrijving Kamer van Koophandel;
 • BTW nummer;
 • Aansprakelijkheidsverzekering;
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekering.
Bij Quo Vadis ZZP Bemiddeling werken we met en bemiddelen we voor veel verschillende opdrachtgevers. Door de in het verleden opgebouwde relaties hebben we een groot aanbod van verschillende uiteenlopende opdrachten en opdrachtgevers. Voor schippers en kapiteins. U bent als ZZP-er verplicht om meerdere opdrachtgevers per jaar te hebben. Quo Vadis ZZP Bemiddeling kan door het ruime aanbod van uiteenlopende opdrachten dan ook zeker aan deze voorwaarde voldoen en u hierbij van dienst zijn. Verder zijn wij u ook graag van dienst om de gaten in uw agenda op te vullen met bij ons nog openstaande opdrachten. Wij nemen u zo dus bij onderlinge samenwerking verschillende zorgen uit handen. Door het werken met korte lijntjes richting aflossers en opdrachtgevers, kunnen wij u de opdrachten snel aanbieden.
Wanneer je met Quo Vadis ZZP Bemiddeling werkt is er keuze uit verschillende systemen en werktijden.

 •           Dag werk;
 •           Maandag – vrijdag;
 •           Week op – week af;
 •           14 dagen op – 14 dagen af.
Verzekerd van snelle betalingen en risico dekkend doordat de opdrachtgevers vooraf getoetst worden op kredietwaardigheid.
Door het opgebouwde netwerk aan opdrachtgevers kunnen wij u helpen aan een continuïteit van het werk. Neem dan ook gerust contact op wanneer uw werk afloopt. Geef uw beschikbaarheid door dan vullen wij de gaten in uw agenda op.

LEES ONZE LAATSTE PUBLICATIES

 • Hoofdkantoor Quo Vadis

Betekenis Quo Vadis

18 januari 2016|0 Reacties

Regelmatig krijgen we de vraag: wat betekent ‘Quo Vadis’? En waarom heten jullie zo? Hier zitten een aantal gedachten [...]

 • afspraak is afspraak bij Quo Vadis

Afspraak = afspraak

18 augustus 2015|0 Reacties

Quo Vadis Personeelsdiensten is 24/7 telefonisch bereikbaar. De sector waarin onze werknemers werkzaam zijn – de Binnenvaart- gaat vaak [...]

 • Scheepvaart vacatures

Wij zoeken nieuwe mensen

2 juli 2015|0 Reacties

Voor enthousiaste aflossers liggen er altijd kansen bij Quo Vadis ZZP Bemiddeling. Er komen dagelijks aanvragen bij ons binnen [...]